Now Hiring: Are you a driven and motivated 1st Line IT Support Engineer?

Blog

Hogyan jön létre az anális orgazmus?

wealthblog

Hogyan jön létre az anális orgazmus?

Hogyan jön létre az anális orgazmus?

Bár sokféle orgazmus létezik, lehetséges-e anális orgazmus? Tulajdonképpen mindenki megtapasztalhatja, akinek feneke van.
A végbélnyílásban és környékén lévő idegek szexuális stimulációja anális orgazmust okoz. Idegek bővelkednek a végbélnyílásban, különösen a pudendális idegben, amely a kismedencei régió egyik kiemelkedő idege.
A pudendális ideg, ha van ilyen, a csiklót, a szeméremajkakat és a hüvelyt is érzi. Ezenkívül ez az ideg érzéseket küld a herezacskónak és a pénisznek, ha van ilyen. Segíti az erekció és az ejakulációs izmok szabályozását is. Annak érdekében, hogy segítsen elérni a Big O-t, ennek az idegnek az anális közösülés során történő aktiválása segíthet a szomszédos erogén zónák aktiválásában.
A hüvelyben lévő G- és A-pontok orgazmust is kiválthatnak az anális közösülés során; a péniszben a P-pont (vagy prosztata) ezt teszi.

Anális orgazmus a helyszínen
A méhnyak és a hólyag között, mélyen a hüvely elülső falán belül található az elülső fornix erogén zóna, vagy "A-pont". Mivel a végbélnyílás és a hüvely fala olyan közel van egymáshoz, az anális behatolást felhasználhatjuk az A-pont közvetett örömére, és erős orgazmust okozhat.

G-pont orgazmus az análisban
Ezenkívül a G-pont a hüvely elülső falán található, nagyjából a méhnyak és a hüvelynyílás között félúton. A G-pontot általában a csikló idegvégződés-hálózatának alkotóelemének tekintik, még akkor is, ha ez nem külön anatómiai jellemző.
Amikor a hüvely elülső falát megnyomják az anális közösülés során, a megfelelő szög stimulálhatja ezt a területet. A közösülés során a női magömlés a G-pont régiójában található mirigyeknek is tulajdonítható.

Férfi prosztata orgazmus
A prosztata, amelyet gyakran P-pontnak vagy ejakulációs mirigynek neveznek, a húgyhólyag alatti szerv, amely hímvesszővel rendelkezőknél spermát termel az ejakuláció során. Dió nagyságú. Ez is meglehetősen érzékeny, és sok péniszben szenvedő ember azt tapasztalja, hogy a szex során a közvetlen vagy közvetett nyomásgyakorlás kielégítő érzést kelt, amely fokozhatja és fokozhatja az orgazmust. Az anális közösülés során gyakran így jutnak orgazmushoz azok, akiknek pénisze van.

Hogyan érzed magad anális orgazmus alatt?
Egyes vaginális használók szerint az anális orgazmus olyan, mint egy klitororgazmus (öröm összehúzódások pulzusa), de ezúttal az anális záróizom érintett, ahogy Andrea Barrica, az O.school szexuális oktatási weboldal készítője elmagyarázta a Healthnek.
Vannak, akik "terjedő hullámban" tapasztalhatták meg az örömöt. Összefoglalva, a csúcspont alatti anális közösülés élvezetes lesz, mint bármely más orgazmus.

Hogyan lehet biztonságosabb az anális közösülés
Bármely szexuális tevékenységhez hasonlóan, az anális közösülés különféle veszélyekkel és kellemetlenségekkel jár. Íme néhány tipp a sérülések és a szexuális úton terjedő fertőzések (STI-k) kockázatának csökkentésére, amelyek fokozzák az anális csúcspont élvezetét:

Tisztítsa meg végbélnyílását: A tisztítás segít megelőzni az ürülék elhúzódását.
Használjon síkosítót: A kenés kellemesebb anális közösülést tesz lehetővé, és csökkenti a szakadás kockázatát.
Használjon óvszert: Ha óvszert használ a pénisze és a játékok fedezésére, csökkentheti az STI-k elkapásának esélyét.
A kiszélesedő talpú szexjátékok jobbak, mert nem vesznek el a fenekedben.
Mosás hüvelyi játék előtt: Az óvszer cseréje és az Alfazone ellenjavallatok pénisz vagy szexuális játék tisztítása segíthet megelőzni a bakteriális fertőzéseket.
Tisztítsa meg szexjátékait: Az eszközökön maradt testnedvek STI-ket továbbíthatnak.
Hagyja abba, ha fáj az anális szex: Önnek vagy partnerének élveznie kell az anális szexet. Szintén fontos a megfelelő kenőanyag használata. Emlékeztesd magad, hogy ne használj olaj alapú síkosítókat szilikon szexjátékokkal vagy óvszerekkel együtt. Kerülje továbbá a szilikon alapú kenőanyagok használatát szilikon eszközökön.

Rövid összefoglaló
Az anális orgazmus mindenkivel előfordulhat. Az előnyben részesített behatolási pontok meghatározása, legyen az pénisz vagy játék, segíthet elérni a csúcsot. Mások számára a végbélnyílás érzékenysége miatt önmagában a végbélnyílás stimulációja váltja ki az orgazmust. Vannak, akik a prosztatán, a G-ponton vagy az A-ponton keresztül kaphatnak orgazmust. Némi próbálkozásra és tévedésre lehet szükség annak megállapításához, hogy mi váltja ki az orgazmust.
Az is kellemesebb lesz, ha sok kenést használsz. Az óvszer az STI megelőzésében is segíthet, csakúgy, mint bármely más áthatoló szex. Álljon meg, és tudassa partnerével, hogy mit élvez, és mit nem szeret, ha az anális szex valóban kárt okoz Önnek vagy neki. Az is rendben van, ha egyik partner sem találja élvezetesnek az anális szexet. A korlátok felállítása és a megosztás segíthet abban, hogy meghatározza az orgazmus kívánt módszerét.